Tajemství přípravy těch nejlepších domácích karbanátků! Stačí 1 ingrediencí a chutnají hned mnohem lépe!

Myslíte si, že děláte tu nejlepší sekanou, či karbanátky na světě? Možná ano, ale vždy je dobré se něčemu novému přiučit. My Vám proto dnes ukážeme několik super profesionálních tipů, které Vaše mleté maso přivedou k naprosté dokonalosti.

Přečtěte si naše tipy a vyzkoušejte je i ve své kuchyni. V žádném případě nebudete litovat a už nikdy nebudete chtít připravovat mleté maso jiným způsobem.

Jak správně připravit karbanátky

  1. Vtip je ve správném množství soli. Na 450 g přijde jedna lžička.
  2. Nepoužívejte jen sůl a pepř. Přidejte také oregano, rozmarýn, petržel, bazalku a muškátový oříšek.
  3. Rozhoduje i správné množství vajec. Přidejte jedno vejce na půl kg masa a strouhanky na půl hrnečku.
  4. Nepoužívejte k míchání lžíci, ale ruce.
  5. Pamatujte, že karbanátky musíte mít vždy o stejné velikosti a stejném tvaru. Jen tak se přiblížíte dokonalému propečení.
  6. Před tvarováním perfektních tvarů si vždy namočte ruce do oleje.
  7. Při přípravě se naučte používat pečicí papír. Nebudete pak muset tolik uklízet.
  8. Karbanátky smažte vždy rovnoměrně.

Sdílejte tenhle báječný recept na nejlepší domácí karbanátky i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!