Nejkřehčí vepřové maso s luxusní domácí marinádou – hotové za 30 minut v troubě!

Dnes si připravíme šťavnaté maso, které nemá konkurenci. Uvidíte, že si na něm pochutná naprosto celá rodina. Maso má naprosto božskou šťávu a nedá se mu absolutně odolat. Musíte si ho vyzkoušet připravit, nejlépe ještě dnes.

Připravte si toto vypečené a šťavnaté maso a nechte se opěvovat strávníky, kterým jste jídlo s láskou připravili za bezkonkurenčně nejkratší dobu.

Ingredience

  • 1 kg vepřového masa
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce medu
  • sůl
  • olej

Postup

  1. Smíchejte sojovou omáčku s kečupem, hořčicí a medem.
  2. Nakrájejte maso na plátky, přidejte sůl, vložte do misky a zalijte maso připravenou marinádou.

  3. Zapracujte rukama, Pak dejte na několik hodin do chladničky. Když se a vůně promísí, vyjměte z chladničky.
  4. Vložte do plechu, zakápněte trochou oleje, přikryjte alobalem a pečte v předehřáté troubě při teplotě 170 ° C po dobu 30 minut.
  5. Pak alobal odstraňte a dopečte. Máme hotovo! Dobrou chuť!

Sdílejte tenhle báječný recept na křehoučké vepřové maso i s Vašimi přáteli! Určitě si také moc pochutnají!