Nejlepší domácí masové karbanátky!

Vyzkoušejte jedinečný recept na úžasně jednoduché masové koblihy. Nejenže je každý zvládne připravit, ale každý si je také zamiluje. Jejich úžasná chuť a křehkost vás uchvátí.

Můžete si je vychutnat jak teplé, tak i za studena. Skvěle se k nim hodí bramborové kaše.


Ingredience

– 1/2 kg mletého masa
– 4 vejce
– 2 šálky vody
– 4 lžíce mouky
– 1/2 prášku do pečiva
– 2 lžíce zakysané smetany
– trochu nasekaného, nebo sušeného česneku
– sůl, pepř podle chuti
– 1 lžíce podravky


Postup

1)

Všechny ingredience důkladně promíchejte a nechte 20 minut odstát.

2)

Na hlubší pánvi si rozpalte tuk. Lžící vkládejte přiměřené množství směsi do oleje a smažte dozlatova.

3)

Osmažené masové koblihy odkládejte na ubrousek. Ten skvěle nasaje přebytečný tuk. A máme hotovo!

Snadnější už to prostě být nemůže. Pochutná si úplně každý! Sdílejte tento recept i s přáteli.