Domácí mléčné řezy s luxusním krémem a báječnou chutí!

Máte chuť na chutný dezert ke kávě nebo čaji? Tak to se vám bude líbit recept, který si představíme v dnešním článku. Ukážeme si, jak si můžete připravit opravdu úžasné domácí mléčné řezy s tou nejlepší chutí a snadnou přípravou. 

Tyhle úžasné mléčné řezy jsou hotové během několika málo minut a určitě si na nich pochutná celá vaše rodina. Uvidíte, že si je zamilujte po prvním ochutnání! Neváhejte a připravte si je ještě dnes! 

Těsto

  • 100g hladké mouky 
  • 80g cukru 
  • 1 balení kypřícího prášku
  • 5 vajec
  • 4 lžíce kakaa
  • 75 ml vody 

Krém

  • 80ml smetany ke šlehaní 
  • 1 balení želatiny 

Navrch

  • 180 čokolády (hořká) 
  • 2 lžíce másla 

Postup

  1. Vejce si rozdělíme na bílky a žloutky. Z bílků vyšleháme pěnu a žloutky šleháme společně s cukrem. 
  2. Poté smícháme s kypřícím práškem, mouku, vodou a kakaem. Na závěr vmícháme pěnu z bílků. 
  3. Těsto navrstvíme do vymazané formy a pečeme 20-25 minut na 180 stupňů.  
  4. Mezitím si připravíme krém. Šlehačku vyšleháme a smícháme s rozpuštěnou želatinu. 
  5. Těsto rozdělíme na 3 části a navrstvíme krém. Rozpuštěnou čokoládu smícháme s máslem a vzniklou směsí potřeme vrch. Dáme vychladit do lednice a máme hotovo! Dobrou chuť! 

 

Sdílejte tenhle báječný recept na domácí mléčné řezy i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!