Nejjemnější tvarohový koláč připravený už za 5 minut! Stačí jen smíchat všechny ingredience!

Dopřejte si lahodnou chuť jemného koláče, který je v troubě během pár minut. Nic pracně nešleháte, nevrstvíte, nerozdělujete ani nenecháváte tuhnout. Jeho příprava je až směšně jednoduchá. Vše smícháte v jedné míse a upečete.

To ale jeho chuti neubírá ani v nejmenším. Budete si jej pochvalovat v každém směru. Bleskurychlou přípravu i jemnou chuť tvarohu budete zbožňovat.


Ingredience

– 500 g měkkého tvarohu
– 450 g zakysané smetany
– 100 g másla
– 8 vajec
– 7 lžic hladké mouky
– 7 lžic cukru krystal
– Citronovou kůru z 1 citronu
– Podle chuti ořechy, rozinky atd.

Na vrch
– Meruňková marmeláda
– Moučkový cukr


Postup

1)

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Plech si vysypeme moukou, nebo vyložíme pečícím papírem.

2)

Tvaroh si smícháme se smetanou, přidáme měkké máslo, vajíčka, mouku, cukr a citronovou kůru. Důkladně si vymícháme těsto.

3)

Těsto přelijeme na plech a párkrát plechem bouchneme o linku. Zbavíme se tak nežádoucích vzduchových bublinek.
1

4)

Pečeme na 180 stupňů 25-30 minut.

5)

Když koláč vytáhnete z trouby, neděste se toho, že klesne. Je to v pořádku.

Sdílejte tenhle báječný recept na nejjemnější tvarohový koláč i s vašimi přáteli! Určitě si na něm také pochutnají!

zdroj: humormagazin.com