2 brambory, 1 vejce, mouka a večeře je na stole! Křupavé bramboráky s báječnou chutí!

Máte chuť na poctivé domácí bramboráky? Tak to se vám bude líbit recept, který si dnes společně představíme. Jedná se o opravdu fantastické domácí bramboráky s tou nejlepší chutí a opravdu snadnou přípravou. Hotové jsou během chvilky. 

Uvidíte, že takhle dobré bramboráky jste určitě ještě nejedli. Na těchto domácích bramborácích si jistě pochutná celá vaše rodina. Neváhejte a připravte si je ještě dnes! Nebudete litovat! 

Ingredience

  • 2 brambory
  • 1 vejce 
  • 75g mouky 
  • 50ml mléka 
  • několik stroužků česneku
  • majoránka
  • špetka pepře a soli 
  • sádlo na smaženi 

Postup

  1. Brambory si oloupeme a nastrouháme. Přidáme prolisovaný česnek, vejce, hladkou mouku, špetku soli, pepř, majoránkou a zalijeme mlékem. 
  2. Vypracujeme jednotné těsto. Na pánvi necháme rozpustit sádlo. Těsto navrstvíme na pánev a smažíme dozlatova z obou stran. 
  3. Na závěr už jen necháme okapat od přebytečného tuku a máme hotovo! Večeře pro celou rodinu je na stole! Přejeme dobrou chuť! 




Sdílejte tenhle úžasný recept domácí křupavé bramboráky i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!