Bylinková omáčka k masu s lahodnou chutí a rychlou přípravou!

Hledáte způsob jak dochutit maso? Tak to se vám bude líbit recept, který si dnes společně představíme v dnešním článku. Ukážeme si, jak si můžete připravit opravdu lahodnou domácí bylinkovou omáčku k masu s tou nejlepší chutí.  

Tahle domácí bylinková omáčka je připravená během chvilky a jistě si ji zamilujete po prvním ochutnání a budete se k tomuhle receptu rádi vracet! Neváhejte a připravte si ji ještě dnes! 

Ingredience

  • 5 lžící řeckého jogurtu 
  • 15ml jablečného octa 
  • 3 cibule
  • 50ml olivového oleje 
  • špetka pepře a soli 
  • 1 lžička tymianu 

Postup

  1. Nakrájenou cibuli orestujeme na pánvi společně s tymiánem. Poté zakápneme jablečným octem a stáhneme z vařiče. 
  2. V míse smícháme orestovanou cibuli, řecký jogurt, špetku soli a pepře. 
  3. Všechny suroviny důkladně promícháme a poté dáme vychladit do lednice. Máme hotovo! Přejeme dobrou chuť! 

 

Sdílejte tenhle báječný recept na domácí bylinkovou omáčku i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!