Hledáte způsob jak dochutit maso? Tak to se vám bude líbit recept, který si dnes společně představíme v dnešním článku. Ukážeme si, jak si můžete připravit opravdu lahodnou domácí bylinkovou omáčku k masu s tou nejlepší chutí.
Tahle domácí bylinková omáčka je připravená během chvilky a jistě si ji zamilujete po prvním ochutnání a budete se k tomuhle receptu rádi vracet! Neváhejte a připravte si ji ještě dnes!
Ingredience
- 5 lžící řeckého jogurtu
- 15ml jablečného octa
- 3 cibule
- 50ml olivového oleje
- špetka pepře a soli
- 1 lžička tymianu
Postup
- Nakrájenou cibuli orestujeme na pánvi společně s tymiánem. Poté zakápneme jablečným octem a stáhneme z vařiče.
- V míse smícháme orestovanou cibuli, řecký jogurt, špetku soli a pepře.
- Všechny suroviny důkladně promícháme a poté dáme vychladit do lednice. Máme hotovo! Přejeme dobrou chuť!
Sdílejte tenhle báječný recept na domácí bylinkovou omáčku i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!