Domácí langoše připravené bez kynutí s lahodnou chutí!

Chcete si připravit své vlastní domácí langoše s tou nejlepší chutí, tak vyzkoušejte tenhle úžasný recept, který si v dnešním článku společně představíme. Ukážeme si, jak si můžete připravit své vlastní chutné langoše bez droždí. 

Uvidíte, že si tyhle domácí langoše zamiluje celá vaše rodina po prvním ochutnání. Na přípravu vám budou stačit jen základní suroviny a jsou připravené bez dlouhého kynutí. 

Ingredience

  • 300g mouky(hladká)
  • 1 lžička kypřícího prášku 
  • 175ml kefíru
  • 1 lžíce oleje 
  • špetka soli 

Postup

  1. V míse smícháme mouku, kypřící prášek, špetku soli a zalijeme kefírem. Velmi důkladně promícháme. 
  2. Měla by nám vzniknout jednotná konzistence. Z hotové těsta vytvoříme placky. 
  3. Placky postupně přidáváme na pánev s olejem a smažíme dozlatova z obou stran. Po smažení necháme okapat od přebytečného oleje a máme hotovo! Dobrou chuť! 


Sdílejte tenhle úžasný recept na domácí langoše s Vašimi přáteli!
Určitě si také pochutnají!