Křupavé domácí hranolky bez kapky oleje! Už nikdy je nebudete kupovat v obchodě!

Chcete si připravit domácí hranolky? Tak to se vám jistě bude líbit recept, který si dnes společně představíme. Jedná se o opravdu fantastické domácí hranolky s tou nejlepší chutí. Výhodou těchto domácích hranolek je to, že na jejich přípravu nepotřebujete vůbec žádný olej. 

Vše co vám bude stačit je pouze několik základních surovin a chvilka vaše čase. Tyhle domácí hranolky chutnají mnohem lépe než ty kupované. Neváhejte a připravte si je ještě dnes! 

Ingredience

  • 300g brambor 
  • špetka soli a vaše oblíbené koření 
  • 2 vejce 

Postup

  1. Vejce si rozdělíme na bílky a žloutky. V míse si vyšleháme bílky a přidáme k nim oblíbené koření. Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. 
  2. Brambory namočíme do vyšlehaného bílků a poté pokládáme na plech vyložený pečícím papírem. 
  3. Nyní už jen pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů dozlatova zhruba 20 minut. Vyndáme z trouby a máme hotovo! Dobrou chuť` 

 

 

Sdílejte tenhle úžasný recept domácí hranolky i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!