Křupavé domácí hranolky s fantastickou chutí a rychlou přípravou!

Hledáte recept na domácí hranolky? Tak to se vám bude líbit ten, který si dneska představíme. Jedná se o luxusní hranolky připravené během pár minut. Chutnají mnohem lépe než ty kupované.

Výhodou domácích hranolek je také to, že si je můžete dochutit vaším oblíbeným kořením. Připravte si je ještě dnes. Uvidíte, že si je zamiluje celá vaše rodina. Hodí se skvěle k domácímu kečupu.

Ingredience

  • 4 brambory
  • vaše oblíbení koření (paprika, česnek nebo bylinky)
  • olej
  • špetka soli a pepře

Postup

  1. Brambory si umyjeme. Necháme oschnout a poté nakrájíme na stejné hranolky.
  2. Ve středně velké míse si smícháme koření společně s olejem. Můžete použít olivový nebo slunečnicový olej. Zaleží, jaký máte raději.
  3. Nakrájené hranolky nyní ponoříme do mísy s kořením a olejem a začneme je skládat na plech vyložený pečícím papírem.
  4. Nyní už jen stačí dát do trouby a péct 25 minut dozlatova na 200 stupňů. Máme hotovo! Přejeme vám dobrou chuť!

Sdílejte tenhle báječný recept na domácí křupavé hranolky i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!