Křupavé domácí hranolky s jednoduchou přípravou! Lepší než ty kupované!

Chcete si připravit domácí hranolky? Tak to se vám bude líbit recept, který si dnes společně představíme. Ukážeme si, jak si můžete připravit křupavé domácí hranolky, které jsou velmi snadné na přípravu a chutnají mnohem lépe než ty kupované ze supermarketu. Uvidíte, že si je zamilujete po prvním ochutnání. 

Na těchto domácích hranolkách si jistě pochutná celá vaše rodina a budete se k tomuhle receptu rádi vracet. Neváhejte a připravte si je ještě dnes. Jsou ideální jako příloha k večeři nebo nedělnímu obědu. Chutnají vážně skvěle! 

Ingredience

  • 750g brambor 
  • 10ml octa 
  • 1 lžíce škrobu 
  • voda 
  • olej 

Postup

  1. Oloupané brambory nakrájené na plátky umístíme do větší mísy. K bramborům přidáme ocet a zalijeme vodou téměř po okraj.  
  2. Necháme 15 minut odležet. Vylijeme vodu a osušíme na utěrce. Brambory opět umístíme do větší mísy a zasypeme škrobem. Důkladně promísíme. 
  3. Nyní už jen smažíme na pánvi s olejem. Necháme okapat od přebytečného oleje a naše hranolky jsou hotové! 




Sdílejte tenhle báječný recept na křupavé domácí hranolky s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!