Křupavé domácí hranolky s rychlou přípravou a fantastickou chutí!

Chcete si připravit domácí hranolky? Tak to se vám bude líbit recept, který si představíme v dnešním článku. Ukážeme si, jak si můžete připravit opravdu úžasné domácí hranolky s tou nejlepší chutí a snadnou přípravou. Na přípravu vám budou stačit jen základní suroviny. 

Navíc můžete hranolky dochutit vaším oblíbeným kořením. Tyhle domácí hranolky chutnají mnohem lépe, než ty kupované. Neváhejte a připravte si je ještě dnes! Jsou opravdu fantastické. 

Těsto

  • 1kg brambor
  • 1 lžíce oleje 
  • 2 vaječné bílky 
  •  koření chilli, bazalka a česnek
  • špetka pepře a soli 

Postup

  1. V míse si vyšleháme vaječné bílky. Oloupané a umyté brambory si nakrájíme na tenké plátky. 
  2. Brambory postupně namáčíme do bílků a vyskládáme na plech vyložený pečícím papírem a vymazaný olejem. 
  3. Brambory okořeníme a pečeme v troubě zhruba 35 minut na 220 stupňů. V polovině pečené je otočíme na druhou stranu. Máme hotovo! Dobrou chuť! 




Sdílejte tenhle báječný recept na domácí hranolky i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!