Lahodné domácí kremrole z křehkého těsta s famózní chutí!

Chcete si připravit dezert, který by se hodil ke kávě nebo čaji? Tak to se vám bude určitě líbit recept, který si dnes společně představíme. V dnešním článku si ukážeme jak si doma snadno a rychle připravit své vlastní domácí kremrole. 

Celá příprava je velice jednoduchá a zvládne ji každý! Uvidíte, že si je zamiluje celá vaše rodina a na stole se po nich jen zapráší! Tyhle domácí kremrole jsou opravdu fantastické! 

Ingredience

  • 350g mouky 
  • 150ml smetany ke šlehaní 
  • 250g cukru 
  • 200g másla 
  • 5 vajec 
  • moučkový cukr na posypání

Postup

  1. V míse si smícháme mouku, máslo, smetanu a vytvoříme jednotné těsto. 
  2. Hotové těsto necháme přes noc v lednici. Druhý den ho rozválíme na tloušťku zhruba 2cm a nakrájíme ho na stejně velké pruhy dlouhé zhruba 15-20 cm 
  3. Těsto postupně natočíme na cukrářské trubičky a pečeme v troubě dozlatova na 180 stupňů. 
  4. Vejce rozdělíme na bílky a žloutky. Z bílku si společně s cukrem vyšleháme sníh.
  5. Hotové trubičky naplníme krémem, posypeme cukrem a máme hotovo! Přejeme vám dobrou chuť! 


Sdílejte tenhle úžasný recept lahodné domácí kremrole i s Vašimi přáteli!
Určitě si také pochutnají!