Nepečené jahodové tiramisu s mascrpone krémem a famózní chutí!

Hledáte recept na rychlý a chutný dezert? Tak to se vám bude líbit recept na tuhle dobrotu, který si dnes společně představíme. Jedná se o opravdu fantastické domácí jahodové tiramisu s tou nejlepší jemnou chutí.

Výhodou tohoto recept je bezesporu jeho jednoduchá příprava. Celý dezert je hotový během několika málo minut a navíc nepotřebujete dezert vůbec péct. Stačí dát vychladit do lednice a máte hotovo! Připravte si tenhle dezert ještě dnes!

Ingredience

  • 300g jahod
  • 400g mascarpone
  • 200g bílého jogurtu
  • 1 balení sušenek
  • 1 středně velký banán
  • 3 lžíce kakaa na posypaní

Postup

  1. Nejdříve si nakrájíme asi 1/2 jahod a jeden celý banán na malé plátky. Ovoce poté smícháme ve středně velké míse a vytvoříme si pýre.
  2. V druhé míse si smícháme mascarpone, bílý jogurt a přidáme jahodovo-banánové pýre.

  3. Nyní si připravíme formu a vyložíme jí sušenkami. Sušenky zalijeme vrstvou krému a poté na krém vyskládáme zbylé jahody nakrájené na tenké plátky(několik plátku jahod si necháme na ozdobu).
  4. Celý proces opakujeme, dokud nám nezbydou ingredience. Poslední vrstva by měl být jahodový krém.
  5. Na závěr posypeme kakaem a dozdobíme několika plátky jahod. Dáme na 2-3 hodiny do lednice a máme hotovo! Přejeme vám dobrou chuť!

Sdílejte tenhle báječný recept na domácí jahodové tiramisu i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!