Recept na domácí nadýchané koblihy! Připravené z 250g mouky, 2 vajec a tvarohu!

Chcete si připravit domácí koblihy? Nechcete trávit s jejich přípravou celé odpoledne? Tak to se vám bude líbit dnešní recept. Představíme is osvědčený recept na domácí koblihy bez kynutí. Koblihy chutnají stejně jako ty z kynutého těsta. 

Uvidíte, že se po nich na vašem stole jen zapráší. Tyhle domácí koblihy se hodí jako dezert ke kávě nebo čaji. Navíc nemusíte tyto koblihy plnit žádnou náplní. Příprava tvarohového těsta je také velmi jednoduchá. Chutnají opravdu báječně. 

Ingredience

  • 250g hladké mouky 
  • 1 lžička kypřícího prášku 
  • 2 vejce
  • 250g tvarohu 
  • 175ml mléka 
  • špetka soli 

Postup

  1. V míse smícháme mouku, kypřící prášek, vejce, tvaroh, mléko a špetku soli. Vypracujeme jednotné těsto. 
  2. Pomocí lžičky z těsta vykrajujeme koblihy, které následně smažíme dozlatova. Ke smažení můžeme použít olej nebo sádlo. 
  3. Po vyndání necháme okapat od přebytečného tuku. Na závěr už jen obalíme v cukru a máme hotovo! Dobrou chuť! 




Sdílejte tenhle báječný recept na domácí tvarohové koblihy i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!