Máte rádi cheesecake? Tak to se vám bude líbit recept, který si dnes společně představíme. Jedná se o fantastický domácí tvarohový cheesecake s tou nejlepší chutí. Výhodou tohohle dezert je, že je připravený bez pečení.
Určitě si ho zamilujete po prvním ochutnání a budete se k němu rádi vracet. Chutná opravdu luxusně. Připravte si tenhle jahodový cheesecake ještě dnes. Nebudete litovat!
Ingredience
- 100g sušenek
- 200g jahod
- 50g jahodového džemu
- 1 balení želatiny
- 60g vlašškých ořechů
- 75g másla
- 250g mascarpone
- 70g bílého jogurtu
- 50g cukru moučka
- 1 čajová lžička vanilkového extraktu
Postup
- Do středně velké mísy si dáme rozdrcené sušenky a přidáme máslo.Velmi důkladně promícháme. Hotovou směs dáme do formy s pečícím papírem.
- V druhé míse si smícháme cukr, vanilkový extrakt, jogurt, mascarpone. Velmi důkladně promícháme a poté umístíme na sušenkovou směs.
- Jahody si rozmixujeme a smícháme v míse společně s džemem. Želatinu si připravíme běžným způsobem a přidáme ji k jahodové směsi.
- Hotovou jahodovou směs navrstvíme na mascarpone směs. Nyní už jen dáme vychladit na několik hodin do lednice. Máme hotovo! Dobrou chuť!
Sdílejte tenhle skvělý recept na tvarohový cheesecake i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!