Tvarohový cheesecake s jahodami připravený bez pečení!

Máte rádi cheesecake? Tak to se vám bude líbit recept, který si dnes společně představíme. Jedná se o fantastický domácí tvarohový cheesecake s tou nejlepší chutí. Výhodou tohohle dezert je, že je připravený bez pečení.

Určitě si ho zamilujete po prvním ochutnání a budete se k němu rádi vracet. Chutná opravdu luxusně. Připravte si tenhle jahodový cheesecake ještě dnes. Nebudete litovat!

Ingredience

  • 100g sušenek
  • 200g jahod
  • 50g jahodového džemu
  • 1 balení želatiny
  • 60g vlašškých ořechů
  • 75g másla
  • 250g mascarpone
  • 70g bílého jogurtu
  • 50g cukru moučka
  • 1 čajová lžička vanilkového extraktu

Postup

  1. Do středně velké mísy si dáme rozdrcené sušenky a přidáme máslo.Velmi důkladně promícháme. Hotovou směs dáme do formy s pečícím papírem.
  2. V druhé míse si smícháme cukr, vanilkový extrakt, jogurt, mascarpone. Velmi důkladně promícháme a poté umístíme na sušenkovou směs.
  3. Jahody si rozmixujeme a smícháme v míse společně s džemem. Želatinu si připravíme běžným způsobem a přidáme ji k jahodové směsi.
  4. Hotovou jahodovou směs navrstvíme na mascarpone směs. Nyní už jen dáme vychladit na několik hodin do lednice. Máme hotovo! Dobrou chuť!

Sdílejte tenhle skvělý recept na tvarohový cheesecake i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!