Vánoční šuhajdy s jednoduchou přípravou a skvělou chutí!

Nestihli jste ještě napéct vánoční cukroví? Nemusíte zoufat! V dnešním článku si ukážeme, jak si připravit rychlé a chutné domácí cukroví na kterém si jistě pochutná celá vaše rodina. Hotové je během chvilky a na jeho přípravu stačí jen několik základních surovin. 

Jedná se o opravdu fantastické vánoční šuhajdy, které zvládne připravit opravdu každý. Samotná příprava vám zabere jen chvilku a poté už stačí jen dát vychladit do lednice. Neváhejte a připravte si je ještě dnes. Uvidíte, že se po nich na stole jen zapráší. 

Ingredience

  • 1 balení rostlinného tuku 
  • 10 lžící másla 
  • 1 salko 
  • 1 čokoláda na vaření 

Postup

  1. Nad vodní párou rozpustíme čokoládu na vaření a rostlinný tuk. Ze salka uvaříme karamel, který necháme vychladnout. 
  2. Do salka vmícháme máslo. Připravíme si cukrářské košíčky a do každého z nich dáme čokoládu. Počkáme dokud čokoláda neztuhne a přidáme salko. 
  3. Nyní znovu čokoládu, necháme ztuhnout a dozdobíme. Máme hotovo! Přejeme vám dobrou chuť! 




Sdílejte tenhle báječný recept na domácí vánoční šuhajdy i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!