Máte chuť na domácí pečivo? Tak to se vám bude líbit recept, který si dnes společně představíme. Jedná se o opravdu fantastickou domácí bylinkou bagetu s úžasnou chutí. Samotná příprava je velice jednoduchá a zabere vám jen chvilku vašeho času.
Bageta je připravená ze základních surovin z vaší kuchyně. Neváhejte a připravte si tuhle luxusní bagetu s bylinkami ještě dnes! Chutná mnohem lépe, než ta kupovaná.
Ingredience
- 300g mouky
- 150g másla
- 20g droždí
- bylinky podle chutí
- špetka soli
Postup
- V míse smícháme droždí, vodu, sůl a mouku. Necháme 15 minut odležet.
- Vypracujeme jednotné těsto, které necháme ještě dalších 45 minut kynout.
- Z těsta si vytvarujeme bagetu, kterou nahoře nařízneme. Dáme do trouby a pečeme 25 minut na 180 stupňů. Pod bagetu dáme mísu s vodou.
- Ze změklého másla vyšleháme pěnu, kterou smícháme s bylinkami. Hotovou bagetu naplníme bylinkovou směsí a máme hotovo. Dobrou chuť`!
Sdílejte tenhle úžasný recept na bylinkovou bagetu i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!