Bylinková bageta s jednoduchou přípravou a skvělou chutí!

Máte chuť na domácí pečivo? Tak to se vám bude líbit recept, který si dnes společně představíme. Jedná se o opravdu fantastickou domácí bylinkou bagetu s úžasnou chutí. Samotná příprava je velice jednoduchá a zabere vám jen chvilku vašeho času. 

Bageta je připravená ze základních surovin z vaší kuchyně. Neváhejte a připravte si tuhle luxusní bagetu s bylinkami ještě dnes! Chutná mnohem lépe, než ta kupovaná. 

Ingredience

  • 300g mouky 
  • 150g másla
  • 20g droždí 
  • bylinky podle chutí 
  • špetka soli 

Postup

  1. V míse smícháme droždí, vodu, sůl a mouku. Necháme 15 minut odležet. 
  2. Vypracujeme jednotné těsto, které necháme ještě dalších 45 minut kynout.
  3. Z těsta si vytvarujeme bagetu, kterou nahoře nařízneme. Dáme do trouby a pečeme 25 minut na 180 stupňů. Pod bagetu dáme mísu s vodou. 
  4. Ze změklého másla vyšleháme pěnu, kterou smícháme s bylinkami. Hotovou bagetu naplníme bylinkovou směsí a máme hotovo. Dobrou chuť`! 

 

Sdílejte tenhle úžasný recept na bylinkovou bagetu i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!