Čokoládový krém do všech dortů, dezertů a cukroví

Hledáte recept na domácí krém do cukroví? Tak vyzkoušejte tenhle čokoládový krém připravený jen ze tří surovin. Na jeho přípravu nepotřebujete vejce ani smetanu. Krém můžete použít do všech oblíbených dezertů. Chutná opravdu fantasticky.

Příprava je velmi jednoduchá. Zabere vám jen chvilku. Tenhle domácí čokoládový krém zvládne připravit i začátečník. Pojďme si ukázat, jak si ho můžete připravit.

Ingredience

  • 200g másla
  • 200g mléčné čokolády
  • 100ml mléka

Postup

  1. Nasekanou čokoládu dáme do mísy a rozpustíme ve vodní lázni. Smícháme s máslem a šleháme, dokud nám nevznikne jednotná konzistence.
  2. Krém šleháme zhruba 5 minut. Poté umístíme do lednice a necháme asi 15 minut ztuhnout. Po vyndání opět prošleháme.
  3. Postupně přidáváme mléko. Krém by měl zdvojnásobit svůj objem. Vložíme do cukrářského sáčku a můžeme použít na cukroví, nebo jiné dezerty.

Videonávod

Sdílejte tenhle recept na čokoládový krém i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají! 

zdroj: Торты и Кулинария Cakes & Cooking