Domácí nakládané okurky s luxusní nezaměnitelnou chutí! Zůstanou nesmírně dlouho čerstvé!

Až uvidíte recept na tyto nakládané okurky, určitě si budete myslet, že jde o chybu v textu. Ale nenechte se mýlit. Žádná chyba. Jde o velmi netradiční recept, který však zaručuje okurkám jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Uvidíte, že si tenhle recept zamilujete po prvním ochutnání a budete se k němu rádi vracet.

Velkou výhodou je také hlavně to, že okurky se nezkazí a zůstanou nesmírně dlouho čerstvé. Čtěte dál a rozkryjte poměrně staré tajemství nakládaných okurek.

Ingredience

  • 2-3 kg okurek
  • 2 svazky kopru
  • 2-3 větší brambory
  • sůl
  • voda

Postup

  1. Vezměte velkou zavařovací sklenici. Dno zasypte koprem. Na kopr naházejte důkladně umyté, syrové kousky brambor. Na ně vložte omyté okurky.
  2. Znovu zasypte kousky brambor. Pořádně vše vtlačte do sklenice. Ponořte do vlažné, osolené vody. Kolik litrů vody, tolik lžic soli.
  3. Po vytažení otočte na talíř dnem vzhůru a za 3 dny můžete okurky servírovat

Sdílejte tenhle super recept na domácí nakládané okurky i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!