Famózní domácí koblihy s lahodnou chutí připravené bez kynutí!

Máte rádi koblihy? Tak to se vám bude líbit recept, který si dnes společně představíme. Jedná se o lahodné domácí koblihy s fantastickou chutí. Výhodou těchto koblih je bezesporu to, že jsou připravené bez kynutí.

Jejich samotná příprava vám tak nezabere příliš velké množství času a vy nemusíte trávit celé odpoledne v kuchyni. Uvidíte, že si je zamiluje celá rodina a budete s k nim rádi vracet. Připravte si tyhle lahodné koblihy ještě dnes.

Ingredience

  • 1 hrnek kefíru
  • 2 hrnky mouky (hladká)
  • 2 vejce
  • 100g cukru
  • 1 lžička jedlé sody
  • špetka soli
  • olej

Postup

  1. Ve středně velké míse si smícháme vejce společně s kefírem, cukrem jedlou sodou, soli, olejem a na závěr prosejeme moukou. Velmi důkladně promícháme.
  2. Uhněteme si těsto. Hotové těsto si vyvalíme a pomocí skleničky si vykrojíme malá kolečka. Uvnitř každého kolečka pomocí víčka uděláme malý otvor.
  3. Koblihy smažíme dozlatova z obou stran na pánvi s rozpáleným olejem. Necháme okapat od přebytečného oleje a máme hotovo.
  4. Na závěr ještě můžeme posypat moučkovým cukrem. Přejeme vám dobrou chuť!

Sdílejte tenhle skvělý recept na domácí koblihy i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!