Nadýchané a vláčné domácí koblihy připravené bez kynutí s lahodnou jemnou chutí!

Hledáte recept na rychlou a chutnou dobrotu na které by si pochutnala celá vaše rodina? Tak to se vám bude líbit recept, který si dnes společně představíme. Jedná se o opravdu fantastické domácí koblihy s jemnou chutí!

Výhodu těchto koblih je bezesporu to, že na jejich přípravu nepotřebujete droždí. Ušetříte tak spoustu času a koblihy jsou hotové během několika málo minut! Připravte si je ještě dnes!

Ingredience

  • 150g hladké mouky
  • 2 lžíce oleje
  • 3 vejce
  • 1 lžíce cukru krystal
  • 1 lžička kypřícího prášku
  • citronová kůra

Postup

  1. Ve větší míse si smícháme mouku, vejce, cukr, kypřící prášek, citronovou kůru a důkladně promícháme, dokud nám nevznikne jednotné těsto.
  2. V hrnci s ohřejeme vodu společně s olejem. Pomocí obyčejné lžíce nabíráme těsto a velmi opatrně ho vkládáme ho do hrnce.
  3. Nyní už jen naše koblihy smažíme na střední teplotu dozlatova. Poté vyndáme z hrnce a necháme okapat na papírovém ubrousku.
  4. Můžeme ještě na závěr posypat moučkovým cukrem. Máme hotovo! Přejeme dobrou chuť!

Sdílejte tenhle báječný recept na domácí koblihy i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!