Nejchutnější domácí hranolky bez kapky oleje s lahodnou chutí!

Máte chuť na hranolky ale nechcete si připravovat ty kupované, které jsou navíc smažené v oleji? Tak vyzkoušejte tenhle úžasný recept na domácí hranolky, které jsou připravené bez kapky oleje a i přesto chutnají opravdu báječně. 

Tyhle domácí hranolky jsou připravené během několika málo minut a zvládne je připravit opravdu každý. Neváhejte a připravte si tyhle domácí hranolky ještě dnes. Pochutná si celá rodina. 

Ingredience

  • 500g brambor 
  • 3 vejce
  • špetka soli a vaše oblíbené koření 

Postup

  1. Brambory si oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. V míse rozdělíme bílky a žloutky. 
  2. Ve větší míse bílky vyšleháme, osolíme, opepříme a přidáme oblíbené koření. Bramborové plátky dáme do mísy k bílkům a promícháme. 
  3. Hranolky pokládáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů zhruba 20 minut. Vyndáme z trouby a máme hotovo! Dobrou chuť!  

Sdílejte tenhle báječný recept na domácí hranolky i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!