Pečené brambory v dokonalé hořčičné marinádě!

Nevíte, co zrovna připravit k večeři a nebo hledáte chutnou přílohu k hlavnímu jídlu? Tak už nemusíte hledáte dál! V dnešním článku si společně představíme jednoduchý recept na domácí pečené brambory s hořčicí a tou nejlepší chutí. 

Samotná příprava vám nezabere více, než 10 minut a poté už jen stačí dát do trouby a během chvilky máte hotovo! Neváhejte a připravte si tyhle luxusní brambory ještě dnes! Pochutná si na nich celá vaše rodina! 

Ingredience

  • 300g brambor
  • 75g mleté hořčice 
  • 50ml olivového oleje 
  • koření dle chutí 
  • špetka pepře a soli 

Postup

  1. Brambory si nakrájíme na kostičky. Dáme je do mísy, poté okořeníme, zakápneme olivovým olejem a velmi důkladně promísíme. 
  2. Nyní už jen vyskládáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v troubě předehřáté na 180 stupňů zhruba 30-40 minut. 
  3. Vyndáme z trouby a máme hotovo! Přejeme vám dobrou chuť! Můžeme podávat samostatně nebo jako přílohu k hlavnímu jídlu. 

Sdílejte tenhle úžasný recept na domácí brambory i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!