Lahodné hořčičné karbanátky s jednoduchou přípravou – hotové za 15 minut!

Dnes Vám ukážeme něco, co jste ještě v životě neochutnali. Ale už teď si můžete být jisti, že si jídlo naprosto zamilujete v každém směru. Ať jde o chuť, nebo nenáročnou přípravu. Hořčičné bochánky jsou naprosto luxusní záležitostí a budou Vám chutnat.

Uvidíte, že všechny své členy rodiny těmito bochánky potěšíte a budete se k tomuhle receptu moc rádi vracet. 

Ingredience

  • 1 kg mletého vepřového masa
  • 3 středně velké brambory
  • 3 cibule
  • 1 malá veka
  • 1 vejce
  • půl šálku mléka
  • PL hořčice
  • Sůl
  • Pepř

Postup

  1. Veku na půl hodiny namočte do mléka. Oloupejte cibuli a brambory, nakrájejte nadrobno a smíchejte s masem.
  2. Prohněteme a smícháme s namočenou vekou a vejcem. Přidejte hořčici, sůl a pepř. Rozehřejte si olej a rukou vytvořte placičky.
  3. Dozlatova osmahněte na rozpáleném oleji. Máme hotovo! Dobrou chuť!
    .

Sdílejte tenhle super recept na domácí hořčičné karbanátky i s Vašimi přáteli! Určitě si také moc pochutnají!